sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Cadira salvaescales de piscina a una comunitat de veïns a Alacant

Cadira salvaescales de piscina a una comunitat de veïns a Alacant

Ref:
Model del producte
AQUA (FIXE)
Província
Alicante
Població
Alicante
Tipus d'escala
Situació
Intempèrie
Desnivell

Los beneficios de:

Els beneficis de: AQUA (FIXE)

Aquest salvaescales de piscina a Alacant és una solució ideal per a aquelles persones amb problemes de mobilitat que volen gaudir de la seva piscina amb total seguretat i comoditat. Aquest dispositiu permet que persones grans o amb problemes de mobilitat puguin accedir a la piscina sense haver de preocupar-se pel risc de relliscades o caigudes.

Cadira salvaescales de piscines a Alacant per a comunitat de veïns

Una dels principals avantatges del salvaescaleras de piscina Aqua és que funciona mitjançant la pressió de l'aigua de xarxa, cosa que significa que no requereix d'energia elèctrica per al seu funcionament, la qual cosa el converteix en una opció ecològica i econòmica. A més, la seva instal·lació és molt senzilla i pràctica, ja que només necessita un sol ancoratge i tres suports simples per a la seva fixació.

Un altre aspecte a destacar del salvaescaleras de piscina Aqua és la seva versatilitat. Aquest dispositiu pot utilitzar-se en diferents punts de la piscina, la qual cosa ho fa ideal per a adaptar-se a diferents dissenys i grandàries de piscines. A més, la seva transferència i recorregut es realitza de cara a l'aigua, la qual cosa permet a l'usuari gaudir d'una experiència d'accés a la piscina molt més còmoda i segura.

Quant a la seguretat, el salvaescaleras de piscina Aqua està dissenyat per a garantir la seguretat de l'usuari en tot moment. Compta amb un reposapeus rígid que assegura l'estabilitat i comoditat de l'usuari mentre s'utilitza el dispositiu. A més, el seu braç d'ancoratge telescòpic permet adaptar-se a diferents tipus de sobreeixidors, la qual cosa garanteix l'estabilitat del dispositiu.

Finalment, un altre aspecte a destacar del salvaescales de piscina Aqua és la seva facilitat de transport. Aquest dispositiu és fàcil de desmuntar i transportar, cosa que significa que es pot utilitzar en diferents piscines o traslladar d'un lloc a un altre amb facilitat.

En resum, el salvaescales de piscina Aqua és una solució pràctica, segura i còmoda per a aquelles persones amb problemes de mobilitat que volen gaudir de la seva piscina amb total llibertat. El seu disseny innovador i les seves característiques tècniques el converteixen en una opció ideal per a garantir l'accessibilitat i seguretat en la piscina.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

AQUA (FIXE)

Característiques principals:

  • Funciona mitjançant la pressió de l’aigua de xarxa.
  • Està format pel masteler principal, una cadira i el pistó hidràulic que la fa desplaçar verticalment, alhora que gira, seguint un sistema de carril.
  • Fixació pràctica, ràpida i còmode, mitjançant un sol ancoratge i tres suports simples.
  • Mitjançant la instal·lació de diferents ancoratges i preses d’aigua addicionals, pot utilitzar-se en diferents punts de la piscina.
  • Transferència i recorregut de cara a l’aigua.
  • Reposapeus rígid per a més seguretat de l’usuari.
  • Braç d’ancoratge telescòpic que permet adaptar-se a diferents tipus de sobreeixidor.
  • El seu principal avantatge, la seva facilitat de transport.
  • Dues rodes situades a l’eix central de l’equip proporcionen un gran equilibri a l’hora de transportar-ho.

També et pot interessar

Silla salvaescaleras SOCIUS a Dénia

Cadires Pujaescales SOCIUS

Alicante

Cadira salvaescales Unika a La Nucía, Alacant

Cadires Pujaescales UNIKA

Alicante

Cadira SOCIUS salvaescales interior casa Ondara - Alicante

Cadires Pujaescales SOCIUS

Alicante

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu