sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Cadira salvaescales SOCIUS amb parking a Tembleque

Cadira salvaescales SOCIUS amb parking a Tembleque

Ref:
Model del producte
Província
Toledo
Població
Tembleque
Tipus d'escala
Corba
Situació
Interior
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

La cadira salvaescaleras en Tembleque i en qualsevol altre lloc s'ha convertit en un recurs inavaluable per a les persones amb mobilitat reduïda o que pateixen malalties que dificulten la seva capacitat per a pujar i baixar escales.

Aquests dispositius han estat dissenyats específicament per a brindar-los a aquestes persones la llibertat de moviment dins de les seves llars o altres espais, permetent-los superar les barreres arquitectòniques de manera segura i còmoda.

La cadira salvaescales SOCIUS és una opció destacada quan es tracta de trams d'escala corbs. El seu disseny versàtil i flexible li permet adaptar-se a escales amb corbes pronunciades, brindant una solució efectiva fins i tot en els casos més complexos. A més, utilitza un sistema de tracció mitjançant pinyó i cremallera, la qual cosa garanteix un moviment suau i segur al llarg de l'escala.

INSTAL·LACIÓ DE CADIRA PUJA ESCALES AMB PÀRQUING A TEMBLEQUE

Una dels avantatges de la cadira salvaescales SOCIUS és la seva capacitat per a adaptar-se tant a ambients interiors com a condicions climàtiques adverses en exteriors. Ja sigui que es necessiti instal·lar en una llar o en un entorn públic, la cadira salvaescales SOCIUS està dissenyada per a resistir les inclemències del temps, assegurant un funcionament òptim en qualsevol situació.

La instal·lació de la cadira salvaescales SOCIUS és senzilla i efectiva. Els seus pals es fixen directament als graons, proporcionant una base sòlida i estable. A més, els coixins de la cadira estan fabricats amb materials plàstics, la qual cosa facilita la seva neteja i manteniment, garantint un entorn higiènic i còmode per a l'usuari.

La seguretat és una prioritat fonamental en la cadira salvaescales SOCIUS. Ve equipada amb un cinturó de seguretat de sèrie, assegurant que l'usuari estigui protegit i subjecte durant tot el trajecte. A més, compta amb sensors antiobstacles que detecten qualsevol objecte en el camí, evitant el risc d'atrapaments o col·lisions.

El reposapeus de la cadira salvaescales SOCIUS està cobert amb una moqueta antilliscant, la qual cosa proporciona una superfície segura i estable per a l'usuari en entrar i sortir de la cadira. A més, aquesta cadira ofereix l'opció de gir automàtic o manual, adaptant-se a les necessitats i preferències individuals.

En conclusió, la cadira salvaescales SOCIUS és una opció eficient i de confiança per a aquells que necessiten superar les barreres de mobilitat en trams d'escala corbs.

Amb el seu sistema de tracció segur, adaptabilitat a diferents entorns, característiques de seguretat avançades, facilitat de neteja i opcions de gir personalitzables, la cadira salvaescales SOCIUS es presenta com una solució integral per a millorar la qualitat de vida i l'autonomia de les persones amb mobilitat reduïda o malalties.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

Característiques principals:

Clau de seguretat
Comandament a distància

També et pot interessar

Cadira salvaescales Amicus a Escalona del Alberche, a Toledo

Cadires Pujaescales AMICUS

Toledo

Cadira salvaescales AMICUS a Illescas, Toledo - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales AMICUS

Toledo

Pujaescales recte a Toledo - Sta. Cruz de la Zarza

Cadires Pujaescales FIDUS

Toledo

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu