sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Elevador de curt recorregut a l'entrada de comunitat a Carcaixent

Elevador de curt recorregut a l'entrada de comunitat a Carcaixent

Ref:
Model del producte
SUBEO
Província
Valencia
Població
Carcaixent
Tipus d'escala
Situació
Interior
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

Els beneficis de: SUBEO

La cadira salvaescales a Carcaixent i en qualsevol altre lloc ha demostrat ser una eina inavaluable per a les persones amb mobilitat reduïda o que pateixen malalties que dificulten la seva capacitat per a pujar i baixar escales. Aquests dispositius ofereixen una solució efectiva i segura. Permeten a les persones superar les barreres arquitectòniques i gaudir d'una major independència i llibertat de moviment dins de les seves llars o altres espais.

Un dels dispositius destacats en aquesta categoria és l'elevador de curt recorregut SUBEO. Aquest elevador ofereix una sèrie de característiques que el fan altament útil i pràctic per a les necessitats diàries de les persones amb mobilitat reduïda. Una dels avantatges de SUBEO és la seva capacitat d'instal·lació tant en interiors com en exteriors, la qual cosa permet el seu ús en una àmplia gamma d'entorns.

ELEVADOR SUBEO PER A L'ENTRADA DE COMUNITAT A CARCAIXENT

SUBEO compta amb portes automàtiques, la qual cosa facilita el seu ús i garanteix la seguretat de l'usuari durant tot el recorregut. A més, ofereix una porta de P1 panoràmica autoportant, així com una porta de cabina panoràmica i un lateral panoràmic. Aquestes característiques permeten a l'usuari gaudir d'una vista àmplia i panoràmica durant el trajecte, brindant una experiència agradable i una major sensació d'amplitud.

La botonera sense fil és una altra característica destacada de SUBEO. Això permet a l'usuari cridar a l'elevador i seleccionar el seu destí de manera convenient i sense cables. A més, SUBEO està equipat amb bateries que garanteixen el seu funcionament fins i tot en cas de falta de corrent elèctric. D'aquesta manera, s'assegura la continuïtat del servei i la tranquil·litat de l'usuari.

La seguretat és primordial en el disseny del SUBEO. Compta amb una clau de seguretat que permet limitar l'accés i controlar l'ús de l'elevador. A més, té una capacitat de càrrega màxima de fins a 340 kg, assegurant que pugui adaptar-se a diferents necessitats i brindar una experiència de viatge segura i còmoda. Amb un recorregut màxim de 1.828 mm, SUBEO pot cobrir distàncies considerables, facilitant l'accés a diferents nivells d'un edifici.

En resum, l'elevador de curt recorregut SUBEO és una opció versàtil i de confiança per a aquells que necessiten superar les barreres de mobilitat en espais amb desnivells. Amb la seva capacitat d'instal·lació en interiors i intempèrie, portes automàtiques, botoneras sense fils, característiques de seguretat avançades i una capacitat de càrrega adequada, el SUBEO proporciona una solució efectiva i còmoda per a millorar l'accessibilitat i la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda o malalties.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

SUBEO

Característiques principals:

 • Instal·lació en interior i intempèrie.
 • Portes automàtiques.
 • Porta de P1 panoràmica autoportant.
 • Porta de cabina panoràmica.
 • Lateral panoràmic.
 • Botoneres sense fils.
 • Bateries per al funcionament amb falta de corrent elèctric.
 • Clau de seguretat.Opcionals:

  • Barana fixa per a unir la porta de P1 amb paret.
  • Passamans interior cabina.
  • Sòl en xapa llagrimada d'alumini.
  • Manxa.
  • Qualsevol color gamma RAL.
  • Possibilitat de rampa automàtica per a substituir el fossat.

També et pot interessar

Salvaescales SOCIUS interior casa Quesa -Valencia

Cadires Pujaescales SOCIUS

Valencia

Cadira SALVAESCALES Fidus instal·lada a casa particular a Caudiel, València

Cadires Pujaescales FIDUS

Valencia

Cadira salvaescales multiplanta a Rafelbunyol - València

Cadires Pujaescales SOCIUS

Valencia

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu