sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Elevador de curt recorregut NEXUM a casa particular a Paderne

Elevador de curt recorregut NEXUM a casa particular a Paderne

Ref:
Model del producte
Província
La Coruña
Població
Tipus d'escala
Situació
Interior
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

Les persones amb problemes de mobilitat han de buscar formes per poder moure's sense necessitat d'altres persones. Per aquesta raó, hem instal·lat un elevador de curt recorregut a Paderne. Gràcies a ell, ara la comoditat a casa ha millorat considerablement.

Els elevadors domèstics són sistemes que permeten a persones en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat poder salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Com pots veure per les fotografies, aquests sistemes tenen un funcionament similar a un ascensor convencional.

VALIDA compte amb una gamma molt àmplia d'elevadors perquè puguis triar el que més t'agradi. S'adapten molt bé a diferents llocs, tant en interior com en exterior. A més, hi ha models que accepten tancament perimetral, per la qual cosa encara els fa més segurs i aptes per a espais a la intempèrie.

ELEVADOR VERTICAL NEXUM PER A JARDÍ EN PADERNE

En aquesta casa del municipi de Paderne, la Corunya, han instal·lat l'elevador de curt recorregut NEXUM. Té integrat en el masteler el sistema hidràulic per a fer-lo funcionar entre altres mecanismes elèctrics. Això ho converteix en una solució molt ràpida d'instal·lar.

Té la capacitat de moure's entre desnivells de fins a 3 metres d'altura, pot portar una càrrega màxima de 385 quilos i es mou a 0,15 metres per segon. Necessita un fossat de 10 mil·límetres com a mínim. Com que és hidràulic té un consum energètic menor que altres models elèctrics.

L'elevador de curt recorregut destaca pel seu color blanc ivori i gris platejat molt clar. S'integra a molts llocs i proporciona accessibilitat a tothom. És segur i fàcil d'utilitzar així que persones amb discapacitat tenen garantida la seva autonomia. Té una barana amb una botonera integrada, has de prémer el botó de moviment perquè la plataforma es mogui cap a la direcció on vols anar.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

Característiques principals:

També et pot interessar

Cadires salvaescales AMICUS a una casa particular de Bergondo

Cadires Pujaescales AMICUS

La Coruña

Plataforma salvaescales per a cadira de rodes a Villaviciosa de Odón

DÉCOR

La Coruña

Cadira salvaescales UNIKA per a escales de fusta a Oleiros

Cadires Pujaescales UNIKA

La Coruña

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu