sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Elevador NEXUM per a exterior a casa particular a San Sebastián de los Reyes

Elevador NEXUM per a exterior a casa particular a San Sebastián de los Reyes

Ref:
Model del producte
Província
Madrid
Població
San Sebastián de los Reyes
Tipus d'escala
Situació
Intempèrie
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

L'accessibilitat és un aspecte fonamental per a garantir la inclusió de totes les persones en la societat. Tots hauríem de tenir la possibilitat d'accedir i gaudir dels espais públics i privats sense limitacions. En aquest context, un elevador salvaescales exerceix un paper crucial, ja que proporcionen una solució pràctica i eficient per a superar barreres arquitectòniques.

Un elevador salvaescales és una ajuda inavaluable per a les persones amb mobilitat reduïda, especialment aquells que es desplacen en cadires de rodes. Els brinda l'autonomia necessària per a accedir a diferents nivells d'edificis o espais, eliminant la dependència de l'ajuda d'altres persones. A més, també és beneficiós per a les persones amb dificultats per a pujar i baixar escales a causa de problemes de salut o edat avançada.

ELEVADOR A SAN SEBASTIÁN DE LOS REYES: PER A CASA PARTICULAR

Un exemple és aquest elevador a San Sebastián de los Reyes salvaescales de curt recorregut és el Nexum. Aquest elevador vertical està dissenyat específicament per a proporcionar una solució segura i còmoda a aquells que necessiten superar desnivells verticals de fins a 3.000 mm. Una de les característiques destacades d'aquest elevador és la seva capacitat per a oferir autonomia a les persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda. Estoles permet accedir a diferents nivells d'un edifici sense problemes.

L'elevador Nexum també compta amb panys elèctrics de seguretat, la qual cosa garanteix un tancament òptim i segur durant l'ús. A més, la seva barana amb botonera integrada proporciona una màxima ergonomia, facilitant el maneig de l'elevador. Per garantir la seguretat i evitar relliscades, l'elevador compta amb un terra antilliscant amb xapa lagrimada en alumini de sèrie.

Una dels avantatges d'aquest elevador és la integració dels components hidràulics i elèctrics en el mateix masteler, la qual cosa simplifica i accelera la seva instal·lació. Amb una càrrega màxima de 385 kg i un recorregut màxim de 3.000 mm, el Nexum compleix amb els requisits necessaris per a satisfer les necessitats d'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda.

En resum, l'accessibilitat és essencial per a garantir la igualtat d'oportunitats i el ple gaudi de la vida per a totes les persones. Els elevadors salvaescales, com el Nexum, exerceixen un paper vital en permetre que les persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda superin les barreres arquitectòniques i gaudeixin d'una major autonomia i llibertat de moviment. Amb característiques de seguretat i comoditat, l'elevador Nexum ofereix una solució de confiança i pràctica per a l'accessibilitat en espais amb desnivells verticals de fins a 3.000 mm.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

Característiques principals:

També et pot interessar

Plataforma salvaescales SPATIUM interior casa Madrid

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Madrid

Elevador Vectio instal·lat a comunitat de veïns a Madrid

Elevadors curt recorregut VECTIO

Madrid

Plataforma salvaescaleras SPATIUM a l'entrada de comunitat de Alcalá de Henares

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Madrid

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu