sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Elevador per a piscina a Alacant

Elevador per a piscina a Alacant

Ref:
121310
Model del producte
AQUA (FIXE)
Província
Alicante
Població
Alicante
Tipus d'escala
Situació
Intempèrie
Desnivell

Los beneficios de:

Els beneficis de: AQUA (FIXE)

Fer accessible la piscina d'una comunitat de veïns és crucial per a assegurar que tots els residents, inclosos aquells amb mobilitat reduïda, puguin gaudir de les instal·lacions de manera segura i còmoda. La piscina és un espai de recreació i benestar. Així que la seva accessibilitat permet que persones de totes les edats i capacitats participin en activitats aquàtiques, promovent la salut física i mental. Sense accés adequat, els veïns amb discapacitats físiques poden sentir-se exclosos i privats dels beneficis que ofereix l'ús de la piscina. Millorar l'accessibilitat no sols és una qüestió d'inclusió i equitat, sinó que també incrementa el valor i atractiu de la propietat. És així perquè demostra un compromís amb el benestar de tots els residents.

Instal·lació d'elevador per a piscines en una comunitat a Alacant

L'elevador per a piscina Aqua és una solució eficient i pràctica per a facilitar l'accés de persones amb mobilitat reduïda a la piscina. Aquest dispositiu funciona mitjançant la pressió de l'aigua de xarxa. Això elimina la necessitat de connexions elèctriques complexes i assegura un funcionament segur i fiable. Està compost per un pal principal, una cadira i un pistó hidràulic, garantint una estructura robusta i estable. La fixació de l'elevador és pràctica, ràpida i còmoda, gràcies a un sol ancoratge i tres suports simples, la qual cosa permet una instal·lació senzilla i adaptable a diferents configuracions de piscina.

L'elevador Aqua pot ser utilitzat en diferents punts de la piscina, oferint flexibilitat i conveniència. La transferència i recorregut de cara a l'aigua proporcionen una experiència segura i controlada per a l'usuari. El reposapeus rígid afegeix un nivell addicional de seguretat, assegurant que l'usuari se senti estable durant l'ús. A més, el braç d'ancoratge telescòpic permet adaptar-se a diferents tipus de sobreeixidor, augmentant la versatilitat del dispositiu. Amb una capacitat d'elevació de fins a 140 kg per als models B1 i B2, i 120 kg per al model B4, el Aqua és adequat per a una àmplia gamma d'usuaris. L'angle de gir de 150° facilita l'entrada i sortida de l'aigua, fent que el procés sigui el més senzill i còmode possible. La gran facilitat de transport de l'elevador Aqua assegura que pugui ser mogut i ajustat segons les necessitats de la comunitat, oferint una solució accessible i pràctica per al gaudi de la piscina per tots els veïns.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

AQUA (FIXE)

Característiques principals:

  • Funciona mitjançant la pressió de l’aigua de xarxa.
  • Està format pel masteler principal, una cadira i el pistó hidràulic que la fa desplaçar verticalment, alhora que gira, seguint un sistema de carril.
  • Fixació pràctica, ràpida i còmode, mitjançant un sol ancoratge i tres suports simples.
  • Mitjançant la instal·lació de diferents ancoratges i preses d’aigua addicionals, pot utilitzar-se en diferents punts de la piscina.
  • Transferència i recorregut de cara a l’aigua.
  • Reposapeus rígid per a més seguretat de l’usuari.
  • Braç d’ancoratge telescòpic que permet adaptar-se a diferents tipus de sobreeixidor.
  • El seu principal avantatge, la seva facilitat de transport.
  • Dues rodes situades a l’eix central de l’equip proporcionen un gran equilibri a l’hora de transportar-ho.

També et pot interessar

Plataforma elevadora Optium a Torrevieja, Alacant

Plataformes Pujaescales OPTIUM

Alicante

Plataforma salvaescales Spatium a Torrevieja, Alacant

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Alicante

Muntatge de plataforma salvaescales DÉCOR a Torrevieja, Alacant - Válida sin barreras

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Alicante

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu