sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Instal·lació de plataforma salvaescales a Sant Feliu de Guíxols

Instal·lació de plataforma salvaescales a Sant Feliu de Guíxols

Ref:
124210
Model del producte
OPTIUM
Província
Girona
Població
Sant Feliu de Guíxols
Tipus d'escala
Recta
Situació
Intempèrie
Desnivell
Una planta
Embarcament
Lateral

Los beneficios de:

Els beneficis de: OPTIUM

L'accessibilitat s'ha convertit en un tema central en la planificació i disseny d'espais comercials. Per això, VALIDA realitza instal·lacions com aquesta plataforma salvaescales a Sant Feliu de Guíxols, en un local comercial. No sols es tracta de complir amb les regulacions legals, sinó també de garantir que totes les persones, independentment de les seves capacitats físiques, puguin accedir i gaudir dels serveis i productes que ofereix un establiment. La importància de disposar d'un local comercial accessible no pot ser subestimada, ja que no sols beneficia a les persones amb discapacitats, sinó que també millora l'experiència general del client i augmenta la inclusió social.

Un local comercial accessible és aquell que elimina barreres físiques i ofereix facilitats per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitats. Això inclou la instal·lació de rampes, portes automàtiques, banys adaptats i, en molts casos, la implementació de solucions com les plataformes salvaescaleras. Aquestes mesures no sols beneficien a persones amb discapacitats físiques, sinó també a persones majors, dones embarassades, pares amb cotxets de bebè i qualsevol persona que pugui tenir dificultats per a moure's per l'espai.

L'accessibilitat no sols és una qüestió de responsabilitat social, sinó també una oportunitat de negoci. En fer que un local comercial sigui accessible, s'està ampliant el mercat potencial, ja que s'està obrint les portes a un segment de la població que d'una altra manera podria veure's exclòs. A més, un entorn accessible millora la reputació de l'empresa i pot generar lleialtat entre els clients que valoren la inclusió i la igualtat d'oportunitats.

Plataforma salvaescales a Sant Feliu de Guíxols, Girona

A Sant Feliu de Guíxols, un exemple destacat de compromís amb l'accessibilitat s'ha materialitzat recentment amb la instal·lació d'una plataforma salvaescales OPTIUM en un conegut local comercial. Aquesta iniciativa no sols ha millorat l'accessibilitat de l'establiment, sinó que també ha enviat un missatge clar sobre la importància de la inclusió en la comunitat.

El local, situat en una concorreguda zona comercial de la ciutat, solia presentar una barrera física per a les persones amb mobilitat reduïda a causa de la presència d'escales en l'entrada. No obstant això, conscients de la necessitat de millorar l'accessibilitat, els propietaris van decidir invertir en una solució que permetés a totes les persones accedir fàcilment a l'interior de l'establiment.

Després d'un acurat procés d'avaluació i selecció, es va optar per la instal·lació d'una plataforma salvaescales model OPTIUM. Aquest dispositiu, conegut pel seu disseny compacte i la seva eficiència, s'adaptava perfectament a les necessitats del local i oferia una solució efectiva per a superar les barreres arquitectòniques en els esglaons de l'entrada.

La instal·lació de la plataforma salvaescales va ser un procés ràpid i sense complicacions, realitzat per professionals especialitzats que van garantir el seu correcte funcionament i seguretat. Les persones amb mobilitat reduïda ara poden accedir a l'establiment de manera autònoma i sense dificultats, la qual cosa va millorar significativament la seva experiència com a clients.

A més del benefici directe per a les persones amb discapacitats, la instal·lació de la plataforma salvaescales també ha tingut un efecte positiu en la percepció del local per part de la comunitat.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

OPTIUM

Característiques principals:

  • Plataforma elevadora lineal d'un sol braç.
  • Indicada per a locals que en la seva entrada tenen fins a 3 graons.
  • Al plegar-se, no genera intromissió a l'espai públic.
  • Versió per a interior i intempèrie.
  • Instal·lació ràpida, neta i sense obres.
  • Rampes automàtiques en l'extrem de la plataforma amb sistema antiatrapamiento.
  • Comandament a distància amb cable en espiral de 2 botons.

També et pot interessar

Instal·lació cadira pujaescales FIDUS Capmany Girona tram articulat

Cadires Pujaescales FIDUS

Girona

Silla per pujar i baixar escales assegut instal·lada a casa particular de Figueres, Girona, model FI

Cadires Pujaescales FIDUS

Girona

Silla elevadora SOCIUS a Vilafant - Girona

Cadires Pujaescales SOCIUS

Girona

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu