sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Plataforma salvaescales a Santurtzi

Plataforma salvaescales a Santurtzi

Ref:
129770
Model del producte
SPATIUM
Província
Vizcaya
Població
Tipus d'escala
Recta
Situació
Interior
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

Els beneficis de: SPATIUM

En una comunitat de veïns, l'accessibilitat és fonamental per garantir que totes les persones, incloses aquelles amb discapacitat i les persones grans, puguin moure's amb llibertat i seguretat. Les escales, sovint, representen una barrera significativa, limitant la mobilitat i, en conseqüència, la independència de molts residents. Implementar solucions accessibles, com a plataformes salvaescales, no sols facilita l'accés a les àrees comunes i als mateixos habitatges, sinó que també millora la qualitat de vida i promou la inclusió social.

Aquestes adaptacions són crucials per a prevenir accidents, reduir el risc de caigudes i proporcionar un entorn segur i acollidor per a tots els habitants. A més, una comunitat accessible fomenta un sentit de pertinença i equitat, permetent que tots els residents participin plenament en la vida comunitària sense obstacles. La inversió en accessibilitat no sols és un gest de responsabilitat social, sinó també una millora valuosa que pot incrementar el valor i l'atractivitat de l'edifici, fent-lo més adequat i funcional per a un públic més ampli.

Característiques de la Plataforma salvaescales Spatium

La plataforma salvaescaleras Spatium és una solució òptima per a l'accessibilitat en escales rectes, tant en interiors com en exteriors. El seu disseny automàtic, silenciós i molt segur la converteix en una opció ideal per a comunitats de veïns. La instal·lació es realitza de manera ràpida i eficient gràcies al seu sistema modular de guies, fabricades en perfil d'alumini color plata. Aquest sistema utilitza un mecanisme de tracció mitjançant cremallera i pinyó, garantint un moviment progressiu i sense sots gràcies als aturs magnètics.

La Spatium funciona amb bateries recarregables, la qual cosa assegura la seva operativitat fins i tot durant talls de llum. La plataforma està equipada amb una botonera Touch, que permet una pulsació còmoda i ergonòmica sense necessitat de pressionar, i sensors de seguretat anti atrapament per a més protecció. La seva base i braços de protecció es pleguen automàticament, ocupant molt poc espai quan no estan en ús.

A més, ofereix diverses opcions de fixació, com la instal·lació directa a la paret, pals fixats al graó i fixació en rampa, adaptant-se a diferents configuracions d'escala. La capacitat estàndard de càrrega és de 250 kg, i la seva velocitat és de 0,1 m/s, proporcionant un ascens i descens segurs i eficients. La plataforma salvaescales Spatium és, sens dubte, una eina essencial per a millorar l'accessibilitat i la qualitat de vida en comunitats de veïns.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

SPATIUM

Característiques principals:

 • Plataforma automàtica, silenciosa i molt segura.
 • Instal·lació en escales rectes, tant d'interior com intempèrie.
 • Lliurament en temps reduït gràcies al seu sistema modular de guies.
 • Guies de perfil d'alumini, color plata.
 • Tracció mitjançant sistema de cremallera i pinyó.
 • Aturades magnètiques, moviment progressiu sense sots.
 • Funciona amb bateries auto-recarregables (permet el seu ús fins i tot en cas de tall de llum.
 • Botonera Touch: pulsació còmoda i ergonòmica, sense necessitat de pressionar.
 • Sensors de seguretat anti atrapament.
 • Plegat automàtic de la base i dels braços de protecció.
 • Diferents tipus de fixacions: directe a la paret, pals fixats al graó i fixació en rampa..
 • Botoneres sense fils.
 • Color plataforma: gris ferro (similar a RAL 7011)
 •  Opcions: o Clau de seguretat. o Fundes de plataforma d'intempèrie en niló de color blau. o Senyals òptics i acústiques. o Seient abatible. o Pal-suport i comandament. o Comandaments de paret amb clau. o Comandament per control plataforma ajudant.
 • Compleix amb la Normativa EN 81-40.
Mides plataforma salvaescales SPATIUM: Diferents mides de plataforma. Mínim 750x600mm i màxim 1250x800mm. Plataforma adequada a normativa de 800x1000 com a model estàndard.
Clau de seguretat
Comandament a distància

També et pot interessar

Instal·lar una cadira salva escales a Elorrio, Vizcaya - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Vizcaya

Cadira salvaescales Up (MODUS) per a escala amb corva a Aulestia

Cadires Pujaescales UP (Modus)

Vizcaya

Muntatge de cadira salvaescales FIDUS a Loiu, Biscaia

Cadires Pujaescales FIDUS

Vizcaya

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu