sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Plataforma salvaescales d'exterior a l'Estartit

Plataforma salvaescales d'exterior a l'Estartit

Ref:
117072
Model del producte
SPATIUM
Província
Girona
Població
Tipus d'escala
Recta
Situació
Intempèrie
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

Els beneficis de: SPATIUM

Fer accessible una comunitat amb jardí en l'exterior que té escales és crucial per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i persones grans. Aquests espais exteriors ofereixen un lloc vital per a la socialització, l'exercici i el gaudi de la naturalesa. No obstant això, les escales poden ser un gran obstacle, limitant l'accés i la mobilitat per a aquells amb mobilitat reduïda. Això no sols restringeix la seva llibertat de moviment, sinó que també pot aïllar-los d'activitats comunitàries i familiars, augmentant el risc d'accidents. L'accessibilitat és una necessitat fonamental que garanteix que tots els residents puguin gaudir plenament dels espais exteriors, promovent una comunitat inclusiva i segura.

Instal·lació de plataforma per a cadira de rodes a l'Estartit.

La plataforma salvaescales Spatium és una solució ideal per a garantir l'accessibilitat en aquestes àrees. Aquesta plataforma és automàtica, silenciosa i extremadament segura, dissenyada per a la seva instal·lació en escales rectes, tant en interiors com en exteriors. El seu sistema modular de guies permet un lliurament ràpid i eficient, i les guies estan fetes d'un perfil d'alumini color plata, la qual cosa li dona un aspecte modern i resistent.

El sistema de tracció de la Spatium utilitza cremallera i pinyó, la qual cosa assegura un moviment suau i progressiu sense sots, gràcies als aturs magnètics. Funciona amb bateries acte-recarregables, la qual cosa permet el seu ús fins i tot en cas de falta de corrent, garantint una operació contínua i fiable. La botonera Touch ofereix una pulsació còmoda i ergonòmica sense necessitat de pressionar, i els sensors de seguretat antiatrapament afegeixen una capa addicional de protecció.

La plataforma Spatium es plega automàticament, ocupant molt poc espai quan no està en ús, i els seus braços de protecció es despleguen de manera automàtica per a assegurar a l'usuari durant el trajecte. La versatilitat de les seves fixacions permet la seva instal·lació directa a la paret, a pals fixats al graó o en una rampa, adaptant-se a diverses configuracions d'escales. Les botoneres sense fils faciliten el control remot de la plataforma, i la seva capacitat estàndard de càrrega és de 250 kg, amb una velocitat de 0,1 m/s. La plataforma Spatium és una excel·lent elecció per a millorar l'accessibilitat en qualsevol comunitat amb jardí, assegurant que tots els residents puguin gaudir d'aquests espais sense limitacions.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

SPATIUM

Característiques principals:

 • Plataforma automàtica, silenciosa i molt segura.
 • Instal·lació en escales rectes, tant d'interior com intempèrie.
 • Lliurament en temps reduït gràcies al seu sistema modular de guies.
 • Guies de perfil d'alumini, color plata.
 • Tracció mitjançant sistema de cremallera i pinyó.
 • Aturades magnètiques, moviment progressiu sense sots.
 • Funciona amb bateries auto-recarregables (permet el seu ús fins i tot en cas de tall de llum.
 • Botonera Touch: pulsació còmoda i ergonòmica, sense necessitat de pressionar.
 • Sensors de seguretat anti atrapament.
 • Plegat automàtic de la base i dels braços de protecció.
 • Diferents tipus de fixacions: directe a la paret, pals fixats al graó i fixació en rampa..
 • Botoneres sense fils.
 • Color plataforma: gris ferro (similar a RAL 7011)
 •  Opcions: o Clau de seguretat. o Fundes de plataforma d'intempèrie en niló de color blau. o Senyals òptics i acústiques. o Seient abatible. o Pal-suport i comandament. o Comandaments de paret amb clau. o Comandament per control plataforma ajudant.
 • Compleix amb la Normativa EN 81-40.
Mides plataforma salvaescales SPATIUM: Diferents mides de plataforma. Mínim 750x600mm i màxim 1250x800mm. Plataforma adequada a normativa de 800x1000 com a model estàndard.
Clau de seguretat
Comandament a distància

També et pot interessar

Cadira salvaescales SOCIUS a Castelló d'Empúries

Cadires Pujaescales SOCIUS

Girona

Plataforma salvaescales DÉCOR en centre esportiu Vidreres

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Girona

Cadira salva escales SOCIUS a Ripoll

Cadires Pujaescales SOCIUS

Girona

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu