sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Plataforma salvaescales per a local comercial a Bescanó

Plataforma salvaescales per a local comercial a Bescanó

Ref:
128075
Model del producte
SPATIUM
Província
Girona
Població
Bescanó
Tipus d'escala
Recta
Situació
Interior
Desnivell
Una planta
Embarcament
Frontal i lateral

Los beneficios de:

Els beneficis de: SPATIUM

Fer accessible un local comercial és fonamental per a assegurar que totes les persones, independentment de la seva mobilitat, puguin accedir i gaudir dels serveis oferts. L'accessibilitat no sols és una qüestió de compliment normatiu, sinó també un senyal d'inclusió i respecte cap a tots els clients. És per això que hem instal·lat aquesta plataforma salvaescales a Bescanó.

Un local accessible permet a les persones amb discapacitats o mobilitat reduïda moure's amb seguretat i comoditat, la qual cosa pot augmentar significativament la seva satisfacció i fidelitat. A més, millorar l'accessibilitat pot ampliar la base de clients, atraient a un major nombre de persones i les seves famílies que d'una altra manera podrien trobar el lloc inaccessible. Implementar solucions com a rampes, elevadors i plataformes salvaescales és essencial per a eliminar barreres arquitectòniques i crear un entorn acollidor i funcional per a tots.

Plataforma salvaescales Spatium en un local de Bescanó

La plataforma salvaescales Spatium és una solució ideal per a fer accessibles les escales rectes en locals comercials, tant en interiors com en exteriors. Aquest model destaca per ser automàtic, silenciós i extremadament segur, característiques que ho fan adequat per a qualsevol entorn comercial. La seva instal·lació és ràpida i eficient gràcies al seu sistema modular de guies de perfil d'alumini en color plata, la qual cosa permet una integració harmoniosa amb l'estètica del local.

El sistema de tracció de la Spatium utilitza cremallera i pinyó, garantint un moviment progressiu i sense sots. Els aturs magnètics asseguren un funcionament suau i precís. Funciona amb bateries auto-recarregables, la qual cosa permet el seu ús continu fins i tot en cas de falta de corrent elèctric. La plataforma està equipada amb una botonera Touch, que permet una pulsació còmoda i ergonòmica sense necessitat de pressionar, facilitant el seu ús a persones amb diferents graus de mobilitat.

La Spatium també compta amb sensors de seguretat antiatrapament, que proporcionen una capa addicional de protecció durant el seu ús. Amb una capacitat estàndard de 250 kg i una velocitat de 0,1 m/s, aquesta plataforma garanteix un transport segur i eficient per a persones amb discapacitats o mobilitat reduïda. La ràpida obertura i tancament automàtics de la base i els braços de protecció optimitzen l'espai i asseguren que la plataforma estigui sempre llesta per al seu ús, millorant l'accessibilitat i l'experiència dels clients en qualsevol local comercial.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

SPATIUM

Característiques principals:

 • Plataforma automàtica, silenciosa i molt segura.
 • Instal·lació en escales rectes, tant d'interior com intempèrie.
 • Lliurament en temps reduït gràcies al seu sistema modular de guies.
 • Guies de perfil d'alumini, color plata.
 • Tracció mitjançant sistema de cremallera i pinyó.
 • Aturades magnètiques, moviment progressiu sense sots.
 • Funciona amb bateries auto-recarregables (permet el seu ús fins i tot en cas de tall de llum.
 • Botonera Touch: pulsació còmoda i ergonòmica, sense necessitat de pressionar.
 • Sensors de seguretat anti atrapament.
 • Plegat automàtic de la base i dels braços de protecció.
 • Diferents tipus de fixacions: directe a la paret, pals fixats al graó i fixació en rampa..
 • Botoneres sense fils.
 • Color plataforma: gris ferro (similar a RAL 7011)
 •  Opcions: o Clau de seguretat. o Fundes de plataforma d'intempèrie en niló de color blau. o Senyals òptics i acústiques. o Seient abatible. o Pal-suport i comandament. o Comandaments de paret amb clau. o Comandament per control plataforma ajudant.
 • Compleix amb la Normativa EN 81-40.
Mides plataforma salvaescales SPATIUM: Diferents mides de plataforma. Mínim 750x600mm i màxim 1250x800mm. Plataforma adequada a normativa de 800x1000 com a model estàndard.

També et pot interessar

Instal·lació de plataforma salvaescales a Sant Feliu de Guíxols

Plataformes Pujaescales, Plataformes Pujaescales OPTIUM

Girona

Cadira pujaescales SOCIUS a Calonge, Girona

Cadires Pujaescales SOCIUS

Girona

Salvaescales SOCIUS amb seient Simplicity a Girona

Cadires Pujaescales SOCIUS

Girona

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu