sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

¡Ascensors molt, molt, llestos!

Endevinar a quin pis ens dirigim ja no serà un secret pel… nostre ascensor!

La companyia que va fundar Bill Gates presenta la seva última innovació: una nova generació d'ascensors intel·ligents que són capaços de predir el pis a on anem.

L'elevador necessita 3 mesos per poder treure les seves conclusions. Com ho fa? A partir d'un sistema d'intel·ligència artificial que estudia el comportament de les persones que accedeixen a l'edifici. És a dir, estudia les rutines i converses de les persones i després estableix un algoritme que li permet saber a quin pis volen anar.

D'aquesta manera, l'ascensor podria saber automàticament a quin pis ens dirigim els dilluns al matí, podria portar-nos directament al pis on se celebra la nostra reunió o a aquella cita si ens sent dir que hem de dirigir-nos a un pis concret.

Encara no se sap quan podrem veure aquests elevadors de prop i comprovar com de llestos són. Mentrestant, aquí us deixem un video on podreu veure el seu funcionament (veure a partir del minut 2:50).

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu