sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Busseig adaptat dirigit a persones amb discapacitat

buceo adaptado a personas con discapcidad

Submergir-se a l’aigua i… percebre altra vegada la llibertat i la lleugeresa, retrobar-se de nou amb les sensacions perdudes i els records oblidats.

Així és com se senten les moltes persones amb discapacitat que han realitzat les jornades d’introducció al busseig adaptat, organitzades pel Club de Busseig +QDivers. Uns cursos que es realitzen periòdicament i que es dirigeixen a qualsevol persona amb discapacitat i que desitgi iniciar-se a aquest esport aquàtic.

La idea d’aquesta iniciativa és normalitzar el busseig i adaptar-lo a les possibilitats vitals de cada persona. Per això, prèviament es definexen les característiques i el grau de discapacitat de cada esportista, per poder proporcionar-li les eines més adequades a les seves necessitats.

El busseig adaptat suposa molts avantatges per aquí el practica: serveic com a terapia rehabilitadora, tant físicament com mentalment, i també d’oci; intengra la persona en un nucli social, esportiu i laboral i és una bona alternativa per al turismo adaptat.

Si voleu viure aquesta experiencia, podeu sol·licitar més informació dels cursos i activitats de busseig adaptat aquí:

Andrés Recuero – Club de Buceo +QDivers

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu