sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

“Camí” sense barreres cap a Santiago

Diuen que realitzar “El Camino” uneix a les persones. I això és el que precisament ha aconseguit ASPAYM Castella i Lleó organitzant “El camino lo hacemos todos”, una iniciativa dirigida a unir a les persones amb discapacitat perquè puguin realitzar la seva peregrinació cap a Santiago de Compostel·la. 

El repte, ha comptat amb la participació de 40 persones amb un alt grau de discapacitat, juntament amb la companyia de socis, familiars i treballadors d’ASPAYM Castella i Lleó. El grup va recòrrer amb èxit una primera etapa de 4km, compresa des de Virgen del Puente fins a la vila es Sahagún, continuant per l’Hospital de Órbigo, Astorga i Foncebadón.

Després de 3 dies de peregrinació, l’expedició ha assolit la seva fita, arribant a la Plaza del Obradoiro al crit de “viva Santiago Apóstol” i demanant rutes per a tots.

La iniciativa “El camino lo hacemos todos” neix amb la voluntat de conscienciar i difondre la importància de disposar de rutes accessibles per a tots, reivindicant una societat i un entorn sense obstacles. Així mateix, Válida sin barreras, sempre al costat de les persones amb mobilitat reduïda, es suma a recolzar iniciatives com aquesta amb la voluntat de fomentar un món més inclusiu.

Per un món sense barreres!

*Font fotografia: ABC 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu