sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Els itineraris “Trencant barreres” d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

itineraris “trencant barreres”

D'aquesta manera, es minimitzen algunes de les barreres físiques que imposa l'alta muntanya a les persones amb mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat.

Han adaptat el parc amb passarel·les de fusta amb apartadors, pendents suaus, cartells interpretatius amb Braille, maquetes tàctils, lavabos adaptats, places d’aparcament reservades… perquè tots puguin gaudir dels paisatges del Parc en la mesura de les seves possibilitats.

Amb caràcter excepcional, s'autoritza l'entrada als vehicles de les persones amb mobilitat reduïda que ho hagin sol·licitat prèviament a les Cases i centres d'informació. Així mateix, també existeix un transport públic que pot apropar-los fins a l'interior del Parc i de la zona perifèrica.

Aigüestortes i l'Estany de Sant Maurici és patrimoni de tots i, per tant, tots mereixem l'oportunitat de descobrir-lo.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu