sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Genny X-Road a la Fira de Mostres de Girona!

Fira de Mostres de Girona x road genny

Válida sin barreras ja està llista per a poder presentar-vos les últimes novetats del sector de l'accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques en el marc de la Fira de Mostres de Girona 2014. Entre elles, hi trobareu en primícia la nova versió de la cadira de rodes que està revolucionant el sector: Genny X-Road! 

Genny X-Road permet una total llibertat de moviments en qualsevol tipus de terrenys: platges, neu, desnivells… I és que els límits… els marca l'usuari! 

A més us presentarem l'última tecnologia desenvolupada en adaptació de vehicles perquè les persones amb discapacitat i/o mobilitat reduïda puguin accedir i conduir-los.

No hi faltaran les cadires salvaescaleras, les plataformes i els elevadors. Veniu al nostre estand i comproveu com la vida és més fàcil sense barreres.

Seguint amb la nostra filosofia també us facilitem la visita perquè… regalem 10 entrades dobles per a visitar la Fira de Mostres! Escriviu-nos un correu a [email protected] amb el vostre nom, cognom, telèfon i adreça, amb l'assumpte: “Entrades *Fira”. Els 10 primers rebran 2 invitacions gratuïtes.

Us esperem en l'estand 109-110 en el Palau Firal de Girona.

Dies: del 29 d'octubre al 2 de novembre del 2014
Horari: de 10h a 20h.

Fins aviat!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu