sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Gran èxit de la Convenció 2024 de VALIDA

Convención de accesibilidad 2024 de Valida

VALIDA, líder en solucions per a l'accessibilitat, celebra amb gran èxit la Convenció 2024, reunint en un entorn immillorable a tots els assessors tècnics d'Espanya i illes.

En aquest esdeveniment emblemàtic, s'han presentat les últimes innovacions en cadires salvaescales, plataformes salvaescales, elevadors verticals i homelift. Així mateix, s'ha reafirmat el compromís ferm de VALIDA per a brindar solucions d'avantguarda que millorin la qualitat de vida de les persones i els permetin accedir a qualsevol espai amb total autonomia i seguretat.

A més d'exhibir les últimes novetats del mercat en tema d'accessibilitat, també s'han compartit els nostres nous objectius i desafiaments de futur. Tot un conjunt de reptes enfocats a millorar els processos i per garantir la màxima satisfacció del client.

Gràcies a tots els que han fet possible aquesta reeixida Convenció 2024! Junts, estem transformant la forma en què les persones interactuen amb el seu entorn, creant un món més inclusiu i accessible per a tots.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu