sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Joc de Trons premiada per la conscienciació sobre la discapacitat

Personatges com els de Tyrion Lannister, Brandon Stark o Hodor a la sèrie Juego de Tronos li han valgut a George RR Martin, autor d’aquesta saga literària, el Visionary Award. Un premi que s’atorga en el marc dels Media Access Awards 2013 i que reconeixen la tasca dels membres de la indústria del cinema, la televisió i l’entreteniment per promoure i sensibilitzar sobre la realitat de les persones amb discapacitat, l’accessibilitat i representar adequadament personatges amb diversitats funcionals.

David Radcliff, del comitè d’escriptors amb discapacitat, va escriure les següents paraules a George quan va notificar-li la bona notícia:

“Juego de Tronos sembla que encaixa naturalment en aquest reconeixement. Des dels primers episodis, la seva apassionant sèrie ens ha introduit a un noi amb movilitat reduïda amb un do sobrenatural, ens ha fet estimar a una “persona petita” definida no per la seva altura sinó per la seva intel·ligència, i ha excavat amb regularitat les vides de “tullits, bastards i coses trencades” celebrant les seves fortaleces i complexitats. De fet, és un gran reconeixement per a la seva tasca que no es pensi en Joc de Trons com un show que “brega amb” la discapacitat. És quelcom molt millor: un show que abraça la realitat”.

Joc de Trons. Joc, també, de conscienciació.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu