sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

JORNADA D’ACCESSIBILITAT A COCEMFE BADAJOZ

Jornada d'accessibilitat a Extremadura

VALIDA APROPA L’ACCESSIBILITAT A TOTES LES PERSONES AMB DISCAPACITAT FÍSICA DE LA PROVINCIA D’EXTREMADURA

Durant la jornada s'ha presentat el servei d'atenció personalitzada de VALIDA que, de forma gratuïta, està sempre a prop de la persona que ho necessita. Se li ofereix assessorament gratuït en matèria d'accessibilitat. També s'ha informat de les delegacions que té VALIDA a totes les provincies d'Espanya i del servei d'assistència tècnica permanent.

A l'esdeveniment han assistit persones amb discapacitat i familiars, professionals del sector i empreses que treballen en la temàtica. S'ha exposat l'ampli catàleg de productes, el servei d'assessorament gratuït en matèria d'accessibilitat i els beneficis que ofereix a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat.

VALIDA ha mostat les darreres novetats en plataformes salvaescales, elevadors verticales i cadires pujaescales.

També s'ha detallat l'ampliació de VALIDA a Extremadura amb la seva nova seu a Mèrida i la propera obertura a Portugal. A destacar, el servei personalitzat que VALIDA ofereix, juntament amb l'elavoració de pressupostos sense compromís.

A més, s'ha tractat la importància de disposar de varis assessors a cada zona per a que estiguin sempre a prop del client.

A l'inici de l'acte, els responsables de VALIDA han realitzat una donació de material psicoeducatiu a la mare d'un escolar que forma part del programa per a l'autonomia personal d'alumnes que presenten necessitats educatives específiques.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu