sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Jornada sobre solucions per a l’accessibilitat, normativa i subvencions 2023

Jornades sobre l'accessibilitat Girona 2023

Aquest 23 de març s’inaugura la jornada informativa per donar a conèixer totes les solucions d’accessibilitat actuals. A més, també s’explica la normativa actualitzada i les subvencions per a persones amb discapacitat.

La jornada compta amb la participació de VALIDA, empresa especialitzada en solucions per a l’accessibilitat i es durà a terme a la seu central del Grup MIFAS, a la ciutat de Girona. L’assessor tècnic Marià Santiago, explicarà tots els productes de suport per la supressió de barreres arquitectòniques i, a més, exposarà casos pràctics amb exemples.

Dins aquest context, l’expert de VALIDA descriurà què cal tenir en compte en el moment d’escollir entre una cadira salvaescales, una plataforma o un elevador de curt recorregut. Així mateix, exposarà les principals diferencies entre les possibilitats que hi ha i per a quines persones usuàries estan pensades.

A continuació, tot després d’una petita pausa, Rubén Domínguez, arquitecte i tècnic d’accessibilitat d’ECOM, ens explicarà la normativa i les subvencions per a la instal·lació de suports per a la supressió de barreres arquitectòniques. Gràcies a la seva intervenció, es posarà sobre la taula totes les ajudes que tenen dret a accedir particulars i comerços per millorar l’accessibilitat a diferents entorns.

Formulari d'inscripció a la Jornada Informativa 23/3 a Girona

Jornada informativa Girona

L’objectiu de la jornada és reunir arquitectes, interioristes, terapeutes ocupacionals, administradors de finques, particulars i estudiants que estiguin interessats o relacionats amb l’àmbit de l’accessibilitat. D’aquesta manera, s’assoleix una formació sòlida i actualitzada de totes les novetats.

Les solucions salvaescales s’han convertit en una bona alternativa per eliminar les barreres arquitectòniques. Gràcies a elles, ara les escales, desnivells y rampes deixen de ser una barrera per persones amb problemes de mobilitat o amb discapacitat. S’instal·len fàcilment i, normalment, no és necessari fer obres. A més, són fàcils d’utilitzar així que totes les persones usuàries poden fer-ne ús.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu