sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

L'accessibilitat triomfa a Lleida!

accessibilitat salvaescales lleida

Les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat tenen un gran ventall de solucions per millorar la seva mobilitat en la llar. No obstant això, són pocs els que les coneixen.

És per això que una de les empreses capdavanteres en accessibilitat, Válida sin barreras, i el Centre per a l'Autonomia Personal Sirius-Aremi de Lleida van realitzar el passat 6 de novembre la “I Jornada Tècnica en Accessibilitat” a les instal·lacions de la residència de Sirius-Aremi de la capital lleidatana.

Més de trenta arquitectes, aparelladors, terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes, usuaris en cadira de rodes i cuidadors van poder conèixer les últimes novetats en accessibilitat de la mà d'Albert Vila, director de Válida sin barreras. Entre elles, les cadires salvaescaleras que s'instal·len pràcticament d'un dia per l’altre, plataformes salvaescaleras aèries o cadires de rodes que funcionen amb tecnologia Segway.

Els assistents a la jornada van poder gaudir d'una formació tant teòrica com a pràctica, i després petit refrigeri van poder provar cadires salvaescales, plataformes salvaescales, pujaescales mòbils i la cadira de rodes Genny.

La jornada va ser tot un èxit i va tenir gran difusió entre els mitjans de comunicació. Soraia Lusilla, coordinadora del Centre per a l'Autonomia personal Sirius-Aremi, va aprofitar la trobada per denunciar la falta d'ajudes públiques en matèria d'accessibilitat.

Válida sin barreras i Sirius-Aremi ja estan preparant la segona part dedicada a l'adaptació de vehicles. Interessats en rebre més informació escriviu a [email protected]

Per un món sense barreres!

Podeu veure noticia de la trobada realitzada per TV Lleida: http://www.segre.com/fileadmin/phpqrcode/imgqr/lleidatv_1415284846.mp4

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu