sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Més d'un milió de persones amb mobilitat reduïda usen el servei “Sense Barreres” als aeroports

AENA instala 250 equipos para orientar a personas sordas

Tots tenim dret de gaudir del transport aeri independentment de si tenim problemes de mobilitat o discapacitat. El servei  “Sin Barreras” de la xarxa d'aeroports d'Aena va atendre, durant el 2013, 1.080.000 passatgers amb mobilitat reduïda en les seves instal·lacions.
És un servei que s'ofereix de manera gratuïta en tots els aeroports de la xarxa, i gaudeix de molt bona acceptació entre els usuaris. L'aeroport que més assistències va prestar durant l'any passat va ser el de Madrid-Barajas (252.000), també el de Palma de Mallorca (130.000), Barcelona - El Prat (119.000) i Alacant-Elx (118.000).

Quins van ser els serveis més sol·licitats? En 2013, la majoria d'assistències van correspondre a l'atenció de passatgers autosuficients per desplaçar-se dins de l'avió però que necessiten cadires de rodes (o mitjans similars) per moure's per les terminals i/o entre aquestes i l'avió. Aquí s'inclouen també els passatgers que necessiten ajuda per salvar escales.
Com sol·licitar el servei “Sin Barreras”?

  • Advertir a la companyia aèria o agent de viatges de la necessitat de rebre assistència en el moment de fer la reserva o comprar el bitllet (especificant limitacions del passatger).
  • És convenient informar de la petició amb com a mínim 48 hores d'antelació al vol.
  • També, aquest servei també pot sol·licitar-se a través de la pàgina web d'Aena Aeroports  o al servei d'Informació i Atenció d'Aena Aeroports (902 404 704).

El servei d'Assistència a Persones amb Mobilitat Reduïda d'Aena Aeroports va començar a funcionar l'any 2008, i des d'aquest moment ha realitzat esforços per millorar el nivell de qualitat. I de fet, les enquestes així ho reflecteixen. En 2013, els passatgers que van rebre el servei ho van puntuar amb un 4,75 de mitjana sobre un màxim de 5.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu