sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

S'obra convocatoria per al Pla Adapta 2022 de Madrid

Plan Adapta 2022

El Pla Adapta 2022 té com a objectiu eliminar les barreres arquitectòniques d'habitatges de persones amb discapacitat. En total, Madrid destinarà 3 milions d'euros per garantir l'accessibilitat dels ciutadans.

La subvenció, que està disponible fins al dia 27 de juliol de 2022, està destinada a persones que tinguin una discapacitat igual o superior al 33% que tinguin mobilitat reduïda passiva. També poden acollir-se persones que tinguin una discapacitat visual d'un 65% o més i persones amb discapacitat intel·lectual del 33% o superior.

Aquest 2022 la convocatòria ha incrementat l'import de la subvenció fins al 90%, (ja que els primers 1000€ s'abonen al 100%) per a persones que tinguin una discapacitat del 75% o més. Al seu torn, la quantia màxima per habitatge se situa fins als 30.000€.

Aquest pla permet subvencionar les obres d'adaptació del quart de banyo o cuines, adequació de portes, passadissos i paviments, instal·lacions de domòtica, o instal·lacions de grues, També permet crear aïllaments acústics i altres sistemes que garanteixin la seguretat i l'autonomia de persones que tenen una discapacitat física, sensorial o intel·lectual.

Els locals comercials també poden sol·licitar una subvenció

Enguany els locals en planta baixa també poden beneficiar-se d'aquesta subvenció si necessiten instal·lar grues portàtils, sensors de presència o bucles d'inducció magnètica en videoporter.

A més, els locals de planta baixa d'ús residencial també poden subvencionar les obres de millora dels accessos i voltants. D'aquesta classe d'obres se subvenciona fins al 70%, i té una quantia màxima per local de 20.000€. La quantia aumenta fins al 90% si es tracta d'una quantia de 30.000€ si es tracta d'una local destinat a donar servei a persones amb discapacitat.

L'ajuntament de Madrid ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats per poder elaborar aquest pla: Cermi Madrid, Famma, Fesorcam, Plena inclusió, Aspace, Fiapas o Femaden.

El Pla Adapta 2022 s'integren en el Pla Transforma Madrid que, amb les seves tres línies d'actuació, crea accés a l'habitatge, rehabilitació i regeneració dels barris.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu