sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Postgrau d'Accessibilitat: Especialista en Disseny Universal

Posgrado de accesibilidad especialista en diseño universal

L'accessibilitat i el disseny universal s'han convertit en pilars fonamentals per crear un món més inclusiu i equitatiu. En un esforç continu per fomentar la consciència i la formació en aquestes àrees vitals, VALIDA s'enorgulleix de patrocinar un any més el Postgrau En línia Interactiu en Accessibilitat: Especialista en Disseny Universal, que s'imparteix en l’School of Architectura (Universitat Internacional de Catalunya).

Trencant barreres a través de la formació en accessibilitat

En l'actualitat, el disseny no pot ser simplement estètic; ha de ser funcional i accessible per a tots, independentment de les capacitats físiques de cada persona així com complir amb l'accessibilitat universal. Amb aquest objectiu en ment, el postgrau patrocinat per VALIDA cerca capacitar a professionals en la creació d'entorns, productes i serveis que siguin inclusius des de la seva concepció inicial.

Característiques destacades del Postgrau

  1. Aprenentatge en línia Interactiu: El postgrau s'imparteix en una plataforma d'aprenentatge en línia d'avantguarda, la qual cosa permet als estudiants accedir a materials d'estudi, conferències i exercicis des de qualsevol lloc del món. La naturalesa interactiva del programa fomenta la participació activa i l'intercanvi d'idees entre estudiants i el professorat.
  2. Cos de Docent Expert: Els estudiants tindran l'oportunitat d'aprendre d'alguns dels líders més destacats en els camps d'accessibilitat i disseny universal. Els instructors no sols ofereixen coneixements teòrics, sinó també valuosos coneixements pràctics basats en la seva experiència.
  3. Contingut Actualitzat: El pla d'estudis es manté al dia amb les últimes tendències i avanços en accessibilitat i disseny universal. Els estudiants aprendran sobre les pautes i estàndards actuals, així com sobre les tecnologies emergents que poden millorar la vida de les persones amb diversitat funcional.
  4. Projectes Pràctics: una part fonamental del postgrau són els projectes pràctics que desafien als estudiants a aplicar l'après en situacions del món real. Aquests projectes no sols reforcen l'aprenentatge, sinó que també permeten als estudiants construir un portfoli sòlid.
  5. Xarxa de Contactes Professionals: Els estudiants tindran l'oportunitat de connectar-se amb altres professionals interessats en l'accessibilitat i el disseny universal. Aquesta xarxa de contactes pot resultar inavaluable en termes de col·laboració futura i oportunitats laborals.

Una Inversió de Futur

El patrocini de VALIDA, sempre donant suport a l'estudi, a la recerca i a la formació en accessibilitat, reafirma el seu compromís de promoure entorns inclusius i d'elevar els estàndards del disseny universal en tots els àmbits i espais que ens envolten.

Si estàs preparat per a contribuir al canvi positiu i aprendre com crear solucions que beneficiïn a totes les persones, el Postgrau En línia Interactiu en Accessibilitat: Especialista en Disseny Universal és la teva oportunitat.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu