sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Torna la X Edició dels PREMIS ROMPER BARRERAS!

X Edición premios romper barreras

Enguany, VALIDA col·laborem novament en els Premis Fundació Romper Barreras. Aquests premis es realitzen com un reconeixement a l'experimentació i innovació de l'àmbit tecnològic i de suport per a millorar la qualitat de vida, inclusió i autonomia de les persones amb discapacitat.

Aquest lliurament de premis són un referent nacional en l'àmbit de la tecnologia de suport i pretenen ser un impuls més a l'experimentació i la innovació per a millorar la participació social de les persones.

Els Premis Romper Barreras consten de dos categories:

Modalitat individual: qualsevol persona amb alguna discapacitat que utilitzi tecnologia de suport per a millorar el seu dia a dia en una manera original o eficient.

Modalitat col·lectiva: En aquesta categoria es reconeix a les entitats sense ànim de lucre que utilitzin la tecnologia de suport per a millorar la seva qualitat de vida.

Calendari i fases dels X Premis Romper Barreras 2023:

Presentació de candidatures: Del 13 de març al 22 de maig.

Votacions públiques: Del 29 de maig al 12 de juny.

Avaluació del jurat: Del 13 al 18 de juny.

Decisió del Jurat: A partir del 20 de juny.

Acte de lliurament de premis: A Barcelona, al setembre o octubre (pendent confirmació de l'espai).

L'organització oferirà el reconeixement públic i premis econòmics i en productes als participants que resultin guanyadors.

Com es pot participar en els Premis Romper Barreras?

  1. Els participants han de gravar un vídeo en el qual es vegi com utilitzen la tecnologia de suport en el seu àmbit diari. Seguidament, ha de pujar-se a Youtube o Vimeo.
  2. Registrar la candidatura en la pàgina web en la categoria corresponent.
  3. Les sis propostes amb més vots de cadascuna de les modalitats passaran a l'elecció del jurat.

Més informació i inscripcions a Fundació premis Romper barreras.

“Que les persones amb discapacitat siguin el centre de la seva pròpia vida, puguin prendre les seves decisions i aconseguir metes amb l'ajuda de les tecnologies de suport.”

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu