sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un rellotge-telèfon que permet localitzar les persones grans desorientades

La tecnologia és indispensable per arribar a la vellesa amb una bona qualitat de vida; els nous avanços no només ajuden a les persones grans sinó també a les persones cuidadores. Un exemple el trobem en Nock Sènior, un rellotge amb localizador que permet visualitzar la ubicació del familiar en un mapa o a la web, a temps real i sense limitació de distància.

Una dels seus principals avantatges és que, a més, pot utilitzar-se com a telèfon per a persones grans, molt útil per a aquelles persones grans que viuen sols o es desorienten. El sistema és accessible, s'activa el telèfon amb tan sols prement un botó. A més permet establir zones de seguretat i quan s’hi entra o se’n surt el rellotge envia missatges.

També inclou botó SOS per enviar una notificació, juntament amb la posició actual del rellotge, al familiar en cas d'emergències.

Tot això és possible gràcies a una aplicació per a mòbil.

Aplicacions accessibles per a un món sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu