sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

V Jornada d’Actualització en l’ELA

La Fundació Miquel Valls, FUNDELA i l’Hospital Universitari de Bellvitge us conviden el proper divendres 20 de juny a la V Jornada d’Actualització en l’ELA. Una trobada que té com a finalitat analitzar en quin estat es troben les investigacions d’aquesta malaltia i els reptes que calen per tal d’afrontar-la, ja siguin sanitaris, psicològics, socials o ètics.

La Jornada es durà a terme a la Sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge a partir de les 8,30h i val a dir que l’entrada és lliure i gratuïta.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica, coneguda com ELA, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, el tronc encefàlic i la medul·la espinal. Aquestes cèl·lules són les encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs. Els pacients experimenten atrofia muscular que es desenvolupa progressivament fins a la paràlisi. Es perd l’autonomia motora i es veu afectada la capacitat de parla, de deglució i de respiració.

Actualment l’ELA no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu d’aquesta.

La Fundació Miquel Valls desenvolupa una important tasca d¡informació, sensibilització, suport i atenció especialitzada a les persones afectades d’ELA i famílies, a tot Catalunya.

Válida sin barreras, seguint amb la seva política de responsabilitat social corporativa, col·labora amb la Fundació Miquel Valls per tal de millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

V JORNADA D’ACTUALITZACIÓ EN L’ELA

Data: 20 de juny

Horari: A partir de les 8,30h

Lloc: Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona

Temàtica: Últimes investigacions en l’ELA i reptes de futur

Entrada lliure i gratuïta

Més informació aquí.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu