sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VALIDA torna a col·laborar en la 2a Milla solidària contra el càncer

2 milla solidaria en Tarragona

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la II Milla Solidaria amb 177 persones inscrites i un total de 4.000€ recaptats.

VALIDA s'enorgulleix d'haver participat novament en la II Milla Solidaria, un esdeveniment que aquest cap de setmana va reunir 177 persones inscrites i va aconseguir recaptar un impressionant xifre de 4,000€. Aquesta col·laboració amb la Associació Aigües Obertes l’Arrabassada i el Club Natació Tàrraco és una mostra del nostre compromís constant en la lluita contra el càncer de mama i en la cerca de fons per a la recerca.

L'emoció és palpable en veure que, en contra de totes les expectatives, l'esdeveniment va atreure a 177 nedadors valents que van completar una milla en mar obert, cosa equival a 1,5 km. Enguany, han superat el rècord anterior, recaptant 4,000€, un assoliment significatiu que contribuirà a continuar la lluita contra aquesta malaltia devastadora.

La importància de seguir invertint en investigació

Els beneficiaris són l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tarragona i la Lliga Contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l’Ebre, organitzacions compromeses a invertir en recerca per vèncer a aquesta malaltia. La recerca contínua i la recaptació de fons en la lluita contra el càncer són fonamentals, ja que permeten impulsar avanços científics i mèdics que milloren el diagnòstic, tractament i prevenció d'aquesta malaltia. Cada euro recaptat i cada estudi realitzat poden marcar la diferència en la vida dels pacients, augmentant les taxes de supervivència i brindant esperança als qui lluiten contra el càncer.

Com a empresa, assumim amb responsabilitat la nostra part en aquesta causa i ens sentim molt contents d'haver contribuït a aquesta milla solidària que marca la diferència en la vida dels qui lluiten contra el càncer. La felicitat d'haver col·laborat en aquesta causa radica a saber que estem treballant junts per a un futur millor i més saludable.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu