sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VALIDA, amiga de la gent gran

VALIDA  col·labora un any més amb l'entitat “Amics de la gent gran” per combatre l'aïllament de les persones de la tercera edat.

A VALIDA continuem aportant el nostre granet de sorra a l'associació “Amics de la gent gran” per lluitar contra la solitud que pateixen moltes persones d'edat avançada. Aquesta entitat té com a objectiu ajudar a totes les persones de la tercera edat que viuen en aïllament social. Especialment les persones grans i d'edat molt avançada que viuen soles.

La solitud no desitjada s'ha convertit en un problema recurrent en la nostra societat. Aquest concepte sorgeix davant la falta de relacions i la insatisfacció que té la persona per les poques que pot arribar a tenir. A més, la solitud, té un impacte molt negatiu en la salut mental de les persones grans.

Les persones de més de 65 anys són els que més pateixen aquest aïllament perquè és en aquesta edat on es té més dificultats per sortir de casa. Amb el temps, a les persones ens costa més moure'ns o tenim malalties i lesions que ens impedeix poder sortir de casa i desplaçar-nos amb seguretat.

L'associació “Amics de la gent gran” ha calculat que 2 milions de persones de la tercera edat viuen soles, d'aquestes, 850.000 tenen més de 80 anys. Les dones, en tenir una esperança de vida més llarga, són les més afectades davant la solitud.

Aquesta entitat compta amb 2.611 persones voluntàries que treballen per a ajudar a 2.578 persones grans que s'han acollit a aquest servei. Les persones voluntàries acompanyen emocionalment a una persona gran durant dues hores a la setmana. La seva tasca pot ser presencial, a casa seva, a la residència o a l'hospital. Hi ha persones que també fan acompanyament telefònic, molt valuós especialment en temps de pandèmia.

A VALIDA estem molt satisfets col·laborant amb aquesta entitat que ofereix un servei tan necessari per a la població adulta. És important reconèixer la seva labor i el treball de tots els seus voluntaris per millorar la vulnerabilitat en que es troben les persones usuàries dels seus serveis. Entre tots, podem canviar i millorar l'experiència de ser una persona gran.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu