sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VALIDA col·labora en la Oncobike 2023 de la Vall del Llèmena

Oncobike Girona 2023

Aquest 21 d'octubre, l'equip Birrabikes, patrocinat per VALIDA, ha participat a l'edició d'aquest any d'Oncobike.

Estem molt contents de poder dir que hem col·laborat en la carrera Oncobike que s'ha celebrat en la Vall del Llèmena. Una carrera amb dues opcions de recorregut, una de 120km i una altra més llarga de 200km en BTT organitzada per la Fundació Oncolliga Girona. L'objectiu de l'esdeveniment és recol·lectar diners per al finançament del Servei d'Estètica Oncològica Integral. Aquest servei vol minimitzar els efectes dels tractaments contra el càncer que sofreixen les persones sotmeses a la quimioteràpia o a la radioteràpia.

Enguany han participat 105 equips de BTT, entre ells Birrabikes. Gràcies a la unió de tots els equips s'ha recol·lectat quasi 65.000€ per a una bona causa solidària. Aquesta és molt bona xifra que estem molt contents de celebrar juntament amb totes les persones participants.

A més, des que es va començar a organitzar aquest esdeveniment, estem molt contents de compartir que s'han recol·lectat quasi 325.000€ gràcies a les 7 carreres que porten organitzades.

Servei d'Estètica Oncològica Integral

Experts en medicina emfatitzen molt en la necessitat dels pacients a poder accedir a tractaments d'estètica per al càncer. Gràcies a aquest servei es tracten efectes secundaris de la quimioteràpia i radioteràpia. Entre aquests efectes trobem la toxicitat en la pell, les mucoses seques (bucals i vaginals en el cas de les dones), la hipersensibilitat al sol, acne, picor, entre molts altres. Efectes que són molt molestos ja que solen durar molts mesos ja que sorgeixen a causa dels tractaments que estan en marxa.

Gràcies a Oncoliga Girona les persones que ho necessiten poden tractar-se en els centres de Girona, Palamós, Olot, Campdevànol, Blanes i Figueres. El programa ofereix 6 sessions (1 al mes) que són totalment gratuïtes i individualitzades en funció de les seves necessitats.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu