sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VALIDA s'expandeix i obre a Portugal

cadires salvaescales

VALIDA continua creixent i expandeix el seu servei de salvaescales a Portugal, per a oferir un món sense barreres a les persones amb discapacitat.

A VALIDA seguim endavant amb la nostra missió de millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de mobilitat o amb discapacitat. Fins ara, hem aconseguit arribar a tot el territori espanyol oferint en cada província les millors solucions per a l'accessibilitat.

Som líders en el sector de l'accessibilitat i l'empresa núm. 1 en instal·lació de salvaescales a tota Espanya. Això és gràcies al nostre treball constant i a la confiança que han dipositat en nosaltres totes les persones usuàries que han decidit instal·lar una solució de VALIDA.

El nostre afany per trencar amb les barreres arquitectòniques no s'esgota, i obrim VALIDA Portugal per poder fer la vida més fàcil i segura a més gent. Encarem aquest nou repte amb molta il·lusió i amb una sòlida estructura, fruit de l'experiència adquirida després de més de 20 anys en el sector.

El nostre objectiu és oferir les nostres solucions per a l'accessibilitat a persones amb problemes de mobilitat reduïda, a persones d'avançada edat i a totes aquelles que es desplacen en cadira de rodes. Com hem fet fins ara, oferim un assessorament professional i l'oportunitat de triar la millor opció salvaescales que existeixi en el moment.

Per aquesta raó, els nostres usuaris poden optar per instal·lar una cadira salvaescales (cadieras elevatórias), una plataforma salvaescales (plataformes elevatórias) o un elevador vertical (elevadors verticais). Totes aquestes solucions s'adapten a tota mena d'escales, ja siguin rectes, corbes, d'espiral, i també a espais molt variats: cases particulars, patis o terrasses, comunitat de veïns, restaurants, locals comercials, etc.

L'accessibilitat ara està més prop de tots gràcies al nostre personal qualificat de la zona. Oferim assessorament gratuït, un pressupost a mida i sense cap compromís. A més, les nostres solucions es realitzen a mida i tenint en compte les necessitats de la persona usuària.

Ara, més que mai, viu el món sense barreres amb VALIDA!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu