sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VALIDA renova el conveni de col·laboració amb la FUNDACIÓN del HOSPITAL NACIONAL DE PARAPLÉJICOS de TOLEDO

Conveni col·laboració VALIDA i Hospital Nacional de Parapléjicos

La Fundación del Hospital Nacional de Parapléjicos de Toledo per a la Investigació i la Integració (FUHNPAIIN) i VALIDA, especialistes en solucions per a l’accessibilitat, reforcen el seu vincle amb la signatura del conveni de col·laboració per a aquest 2022.

Mitjançant la signatura d’aquest conveni, VALIDA col·labora amb la realització de les finalitats de la Fundació, mitjançant la participació en la Plataforma de comunicació Infomédula, que té com a propòsit la producció, edició i distribució de continguts periodístics i la divulgació d’interès pel col·lectiu de persones amb lesió medul·lar i el seu entorn sociològic.

La Fundació té com a finalitat la promoció i la coordinació de la realització i desenvolupament de programes d’investigació científica aplicada a la Biomedicina i a les Ciències de la Salut i, en especial, a aquells que afecten a la promoció de la salut i a la prevenció de les malalties, a la millora de l’assistència sanitària i sociosanitària i a la rehabilitació. També, té com a objecte projectar a la societat i a l’entorn sanitari els avanços de la investigació, la informació i l’experiència a través de la plataforma de comunicació Infomédula.

VALIDA i l’Hospital Nacional de Parapléjicos de Toledo, units per millorar la qualitat de vida de les persones amb lesió medul·lar i la de les seves families.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu