sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VALIDA s'adhereix a EPSA, l'associació d'experts en salvaescales de la Unió Europea

Valdia forma part de l'EPSA

EPSA (European Platform & Stairlift Association – Associació europea de plataformes i salvaescales) està format per fabricants i distribuïdors que treballen per millorar i harmonitzar les normes i reglaments relacionats amb els salvaescales.

VALIDA passa a formar part d'aquest prestigiós grup d'empreses expertes en la fabricació i distribució de salvaescales d'Europa. Gràcies a la unió d'aquests membres, es compta amb l'experiència de moltes entitats que volen desenvolupar futures solucions d'accessibilitat.

Els membres d’EPSA col·laboren en grups de treball i comitès per poder crear estàndards de qualitat per a la indústria dels salvaescales a la Unió Europea. Amb això, poden compartir els seus avanços i experiència amb altres membres, un resultat que es tradueix en una millora constant dels sistemes per suprimir les barreres arquitectòniques.

Els objectius d'aquesta organització són molt amplis, però especialment se centren en enfortir la capacitat de millora dels sistemes d'elevació. També s'encarrega de protegir la indústria, ja que s'ha convertit en un bé que afavoreix l'accessibilitat a molts ciutadans europeus. En concret, l’EPSA treballa per a aconseguir les següents metes:

  • Assegurar-se que tots els membres venguin i fabriquin solucions salvaescales que compleixin amb les directives de seguretat i la normativa i legislació de la UE.
  • Promoure els productes i la indústria.
  • Salvaguardar el sector per proporcionar un bé als usuaris amb discapacitat.
  • Crear un fòrum de fabricants i distribuïdors per poder debatre temes de seguretat, normativa i legislació.
  • Treballar amb experts dels organismes nacionals dels Estats membres per difondre pràctiques en seguretat, tècnica i legislació dels salvaescales.
  • Fomentar la innovació perquè persones amb poca mobilitat o amb discapacitat millorin la seva qualitat de vida. També informar de les seves qualitats a arquitectes i urbanistes per poder integrar-los en nous espais que han de complir amb la Llei d'Accessibilitat.

Des de VALIDA podem dir amb orgull que continuem amb l'afany de millorar els nostres productes i serveis dia a dia, en benefici d'oferir espais i entorns accessibles per a totes les persones.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu