sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras col•labora amb l'Associació Funcional

Válida sin barreras va signar ahir l'acord de col·laboració entre aquesta empresa i l'Associació Funcional per a la Integració Social, amb seu a Cerdanyola del Vallès. L'acord té com a objectiu sumar sinergies i recursos per aconseguir una mateixa meta: eliminar barreres i aconseguir un món més accessible.

L'Associació Funcional per a la Integració Social és una entitat formada per persones afectades amb algun tipus de discapacitat i que treballa per solucionar els diferents problemes als quals diàriament han d'enfrontar-se aquest col·lectiu. Part important d'aquesta lluita se centra en la supressió de les barreres arquitectòniques i en el reconeixement de la diversitat funcional forma part de la condició humana.

Per aconseguir els seus objectius, aquesta associació organitza de manera periòdica una sèrie d'activitats destinades a la conscienciació i inclusió social. Entre aquestes, destaca la Fira de la Inclusió, a la qual també assistirà Válida sin barreras ja com a col·laborador.

Per la seva banda, Válida sin barreras es compromet a oferir recursos, suport i la pròpia experiència per aconseguir els objectius de l'Associació Funcional, compartint així un mateix camí cap a un món sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu