sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras i Amigo 24-Alacant us esperem a la XIX Mostra de Villena!

Ja estem escalfant motors per a la XIX Mostra de Villena que tindrà lloc els propers 26, 27 i 28 de setembre. La Fira es divideix en 5 àrees (Comerç, Agricultura, Motor, Promoció i Oci) on podreu descobrir expositors, tendes, exhibicions i activitats relacionades amb aquests 5 àmbits. Válida sin barreras i Amigo24-Alacant estaran en l'estand de Mobility Rent. Allà, hi trobareu tot tipus d'informació i assessorament sobre salvaescaleras i solucions per a millorar l'autonomia i la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, discapacitat i gent gran. Veniu a visitar-nos i rebreu un petit detall!

A més, pot ser una molt bona oportunitat per a passar una estona entretinguda i diferent. Us adjuntem un enllaç amb tots els esdeveniments plantejats durant els tres dies de la Mostra Villena: des de tast de vins, visites turístiques, degustació de productes, concursos, conferències, actuacions…

3 dies de festa i també de mobilitat… per a tothom!

Us hi esperem!

Per a més informació sobre solucions en accessibilitat a la Mostra de Villena podeu contactar amb José Miguel al 679 475 372.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu