sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Válida sin barreras patrocina el Club de Básquet Mifas Esplais 2012/13

Així, el Director Comercial de Válida sin barreras, Albert Vila i el President de MIFAS, Pere Tubert han signat, en les instal·lacions de Válida sin barreras, la renovació del conveni de col·laboració que contempla el patrocini del CB MIFAS Esplais per a la temporada 2012-2013.

Un any més el Club Bàsquet Mifas Esplais jugarà en la Lliga Nacional i seguirà lluint en les rodes de les seves cadires i en la publicitat de la seva pista, el logotip de Vàlida sense Barreres, una empresa estendard en accessibilitat i mobilitat.

Gràcies a la renovació del patrocini de Vàlida sin barreras, el CB Mifas tindrà una gran ajuda de cara als desplaçaments que l'equip ha de realitzar per tot el país per poder jugar la competició nacional.

Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu