sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

VALIDA s'uneix a la iniciativa "Establiments Solidaris amb SJD" de l'Hospital Sant Joan de Déu

Colaboración con Sant Joan de Déu

A Valida, creiem fermament en la importància de cuidar a les persones que més ho necessiten. Com a part de la nostra política de Responsabilitat Social Corporativa, ens enorgulleix anunciar la nostra adhesió a la iniciativa "Establiments Solidaris amb SJD", impulsada per l'Hospital Sant Joan de Déu. Aquesta col·laboració reflecteix el nostre compromís amb la construcció d'una societat més justa i hospitalària.

La iniciativa "Establiments Solidaris amb SJD" està dissenyada per a donar suport a una sèrie de programes vitals que beneficien a persones en situació vulnerable. Entre aquests programes es troben els d'acompanyament a persones, la recerca biomèdica i els projectes de cooperació internacional. En unir-nos a aquesta causa, a VALIDA estem contribuint de manera activa a millorar la vida dels nens i les seves famílies, així com de les persones en risc d'exclusió social a causa de problemes de salut.

En adherir-nos a "Establiments Solidaris amb SJD", reafirmem la nostra dedicació a fomentar una societat més equitativa i solidària. A VALIDA, no només ens enfoquem a brindar solucions per a l'accessibilitat, sinó que també ens comprometem a marcar una diferència significativa en la vida de les persones més vulnerables.

Estem convençuts que, junts, podem construir un futur millor per a tots. Continuarem treballant de la mà amb l'Hospital Sant Joan de Déu i altres organitzacions compromeses amb causes socials, per a continuar promovent el benestar i la inclusió en la nostra societat.

Perquè a VALIDA, cuidar de les persones és la nostra prioritat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu