sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Vine a cantar a la Coral Funcional de l'Associació Funcional de Cerdanyola del Vallès

Si sou els que no podeu evitar cantar un “Oh, Happy Day” quan us aixequeu del llit, si el “My Way” ressona en mode "repeat" dins del vostre cervell … Sou els escollits! El vostre cos us està demanant a crits formar part de la Coral Funcional de l'Associació Funcional!

Apunteu-vos cada dimecres de 20.15h a 21,30h a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès i cantareu gòspel, repertori clàssic, música moderna i tot el que us agradi.

Les portes estan obertes per tots els que vulguin passar-ho bé, aprendre i aportar les seves habilitats musicals. És una activitat terapèutica i inclusiva amb les persones amb discapacitat i els seus familiars.

La directora és Rocio-Angue Eson, cantant, arranjadora i compositora, formada en el Liceu de Barcelona.

Tot això no seria possible sense la tenacitat de Juan García, president de l'Associació Funcional per a la Integració Social. A més, aquesta activitat compta amb el suport de Válida sin barreras.

De fet, podeu veure'ls i escoltar-los en aquest vídeo, un concert realitzat durant la inauguració de la nova seu de Válida sin barreras a Vic.

Si voleu provar les vostres dots musicals podeu contactar amb en Juan.

Un aplaudiment per a aquesta Coral sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu