sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

Un any més VALIDA té l'honor de col·laborar amb els Premios Romper Barreras

Premiso Romper barreras 10 Edición

Enguany, VALIDA hem tingut l'honor de participar a la 10a edició dels Premis Romper Barreras. Un esdeveniment amb protagonistes que són capaços de millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat gràcies a la tecnologia.

Tenim la gran sort de poder treballar juntament amb la Fundación Romper Barreras, que té l'objectiu de donar el protagonisme a aquestes persones que usen diàriament la tecnologia per a millorar les tasques diàries de persones amb diversitat funcional.

Una cosa tan simple com la comunicació pot ser complicada per a algunes persones, però amb el suport tecnològic adequat es pot acabar amb la barrera i aconseguir que persones no verbals puguin expressar-se d'una altra forma.

Enguany, Marià Santiago tècnic d'accessibilitat de VALIDA, ha tingut l'oportunitat de poder lliurar el primer premi de la categoria col·lectiva a Fundació San Tomàs – CEEPSIR l’*Estel (Vic). Gràcies al treball del seu equip de persones educadores fan que els nens i nenes de l'escola puguin aprendre mitjançant els recursos tecnològics que disposen.

Guardonats de la 10ª edició dels Premios Romper Barras

A més d'ells, en segona posició, els guanyadors van ser a Associació COCEMFE Iniesta (Conca) i la Fundació Caná (Pozuelo de Alarcón). Finalment, en la categoria individual, ha resultat guanyador Leo Sant Nicolás, un nen de 6 anys amb síndrome de Angelman, que explica com ho fa per poder comunicar-se de forma no verbal.

L'esdeveniment va ser veritablement emocionant, especialment per als guanyadors, ja que va representar un reconeixement extraordinari als seus esforços i dedicació en la cerca de solucions tecnològiques que milloren la vida de persones amb discapacitat. Guanyar un premi com aquest va tenir un significat profund i commovedor.

En última instància, guanyar un premi com el dels Premios Romper Barreras és un recordatori que, amb tenacitat i empatia, podem transformar vides i construir un futur en el qual la tecnologia sigui una força igualadora que brindi a totes les persones, sense importar les seves capacitats, l'oportunitat d'expressar-se i participar plenament en la societat. És un assoliment que ressalta el poder de la innovació en la millora de la qualitat de vida dels qui més el necessiten.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu