sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

100.000 persones amb discapacitat intel·lectual podran votar

persones amb discapacitat intelectual

Recentment, el ple del Congrés dels Diputats ha procedit a debatre la modificació de la norma de règim electoral general per garantir el dret a sufragi a totes les persones amb discapacitat.

Tal com argumenta el CERMI (Comitè Español de Representants de Persones amb Discapacitat), a Espanya existeixen unes 100.000 persones amb discapacitat sense dret a vot per la seva discapacitat intel·lectual, malaltia mental o deterioració cognitiva.

En aquesta mateixa línia, ja al 2011, el Comitè sobre els drets de les persones amb discapacitat de les Nacions Unides es mostrava preocupat per la gran quantitat de persones amb discapacitat a les què no se'ls permetia votar a Espanya. Va ser llavors quan es va demanar una revisió de la legislació pertinent a favor del dret a votar i a participar en la vida pública en igualtat de condicions que els altres.

Per un món sense barreres!

Font: tododisca.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu