sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

100km, 4 persones, 1 causa

Válida sin barreras col·labora amb la Trailwalker Intermón Oxfam 2017

Válida sin barreras es calça les sabatilles i participa en la Trailwalker Intermon Oxfam patrocinant un equip de noies molt valentes: les Keda Katxu! 

L'equip haurà de recórrer amb esforç i il·lusió 100km de Via verda a la província de Girona en 32 hores. La sortida serà el dissabte 1 d'abril de 2017 a les 10h a la ciutat d'Olot.

Per participar, cada equip havia de recaptar 1.500 euros en donatius i haver inscrit 6 membres en l'equip: 4 compartiran quilòmetres i riures i dos companys els esperaran a cada control amb menjar, roba neta i abraçades motivadores.L'equip està format per Vanesa Gómez, Susana Conchillo, Jordi Bosque, Jordi Maimí i com a suport, Cristina y María Conchillo i Luis Serra.

Els fons recaptats amb aquesta iniciativa lúdico-esportiva van destinats a acabar amb la gana i la pobresa, a través de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització en més de 90 països.

Endavant, noies! Des de Válida sin barreras us enviem molts ànims.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu