sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

1300 corredors es van calçar les sabatilles de la inclusió

Aquest diumenge es va dur a terme la 7ª Carrera Popular Madrid También Solidario, que pretén conscienciar sobre la inclusió i l'accessibilitat de les persones amb discapacitat, emmarcant-se dins del compromís amb la societat que manté El Corte Inglés. 

La carrera està organitzada per la Fundació También SolidarioEn aquesta edició han participat més d'1.300 persones (amb i sense discapacitat), que han corregut 10 quilòmetres, 5 o un, en funció de les edats dels participants i les seves capacitats.
L'esdeveniment ha comptat amb Irene Vila com a padrina, i amb la medallista paralímpica Teresa Perales, que va córrer amb bicicleta adaptada, a més de destacades personalitats del món de l'esport i l'Administració.

A Válida sin barreras recolzem aquesta classe d'iniciatives i polítiques de compromís amb la societat i la protecció dels més vulnerables, així com la realització d'esdeveniments inclusius i culturals, educatius, socials i esportius.

Font: madridtambiensolidario.org

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu