sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

140.000 edificis hauran de ser accessibles per al 2015

El 77% dels immobles presenten una accessibilitat insuficient, així ho afirma Pilar Martínez, Directora General d'Habitatge. Una dada per reflexionar si tenim en compte que la piràmide poblacional del nostre país cada vegada està més envellida.

La societat i l'entorn hauran d'estar a l’alçada de les necessitats presents i futures de la tercera edat i de les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, i arran del nou Informe d'Avaluació d'Edificis (IEE) impulsat pel Ministeri de Foment, Martínez afirma que al 2015, totes les finques de la Comunitat Valenciana amb més de 4 habitatges hauran de ser accessibles. És a dir, 140.000 edificis hauran de ser rehabilitats o adaptats per poder complir amb la nova normativa.

L’IEE desgranarà la situació de cada edifici, i valorarà de manera particular temes com el manteniment, l'eficiència energètica, l'accessibilitat i l’insonorització. Aquest informe és molt important perquè permetrà als propietaris sol·licitar ajudes per a realitzar les millores estructurals de l'edifici. Si no disposen del citat IEE, no podran sol·licitar les subvencions. La conselleria de Sanitat i el Ministeri de Foment estan treballant en el conveni per gestionar aquestes ajudes.

En breu començarà a funcionar des del web del Ministeri un programa informàtic que servirà d'eina per elaborar l'informe.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu