sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

1ª Jornada Tècnica en Accessibilitat

El passat divendres es va celebrar la primera Jornada Tècnica d’Accessibilitat a la seu del Grup MIFAS (Girona). L’esdeveniment va ser organitzat pel propi Grup MIFAS i Válida sin barreras, on van assistir-hi més de 30 professionals.

Albert Carbonell, president del Grup MIFAS, va inaugurar la Jornada, fent especial esment en el deure que tenen els ciutadans d’eliminar les barreres que impedeixen l’accés a les persones amb mobilitat reduïda a qualsevol lloc. “Una manera d’integració social es oferir accessibilitat en tots els espais” va dir.

En una segona part, Albert Vila, director comercial de Válida sin barreras, va exposar les diverses solucions en accessibilitat que existeixen avui a disposició de les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat. Cadires salvaescales, plataformes elevadores, ascensors... y la “Genny”, un vehicle similar a un Segway on l’usuari pot seure’s i controlar-lo amb els moviments de la columna vertebral.

Després d’una pausa per prendre un cafè, els participants es van dirigir a l’exterior de la seu, on es va fer una demostració de la “Genny”, tant de la seva versió urbana com de la versió Off-Road. A més, es van mostrar dos vehicles adaptats i preparats per persones amb mobilitat reduïda i les diferents solucions que s’ofereixen per a la conducció, l’accés i el trasport. “Busquem oferir solucions concretes adreçades a cada tipus d’usuari”, va dir Montse Méndez, responsable de Válida Car.

Finalment, els assistents van poder provar ells mateixos les dues versions de la “Genny” i intercanviar opinions. El balanç general, tant de l’experiència com de l’esdeveniment, va ser més que positiu

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu