sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

2.500 persones ja usen “Whatscine”

Més de 2.500 persones amb discapacitat auditiva o visual han redescobert el plaer d'anar al cinema en la mateixa sessió que els seus familiars o grup d'amics, gràcies a “Whatscine”. Una aplicació per a smartphones i tablets que permet a les persones amb diversitat visual i auditiva veure les pel·lícules que es projecten actualment als cinemes amb audiodescripció, subtítols o en llengua de signes.

“Whatscine” s'està consolidant al nostre territori, i des de la seva estrena el passat 12 de setembre en 11 sales dels cinemes Yelmo, s'ha ampliat a un total de 24, d'aquest mateix grup i també del Grup Sade, distribuïdes en diferents punts del territori espanyol.

Els interessats a usar “Whatscine”, han de baixar-se de manera gratuïta l'aplicació a la botiga d'Apple o Android, i connectar-s’hi via wifi a la sala de projeccions. Després, han d’escollir dins del menú d'accessibilitat l'opció que desitgin segons la seva condició: audiodescripció, subtitulat o llengua de signes.

Tothom a gaudir d'una bona pel·lícula! Què us ve de gust veure?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu