sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

65 noves ocupacions per a persones amb discapacitat

“Juntos somos capaces” és el nom del programa que permetrà la inserció laboral de 65 persones amb discapacitat intel·lectual a Extremadura per al període 2014-2015.
És una bona noticia: aquestes 65 persones se sumen a les ja 34 que s'han incorporat al mercat laboral a empreses de la regió gràcies a aquest programa.
El programa ha conclòs amb la signatura d'un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Salut i Política Social, la Fundació Mapfre, la Confederació Regional Empresarial Extremenya (CREEx), les entitats FEAPS, FEAFES i l'Associació Síndrome de Down Mèrida.

D'aquesta manera, s'estableix un marc regulatori per fomentar l'ocupació de les persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental, que començarà amb actuacions immediates com la celebració de fòrums empresarials per debatre tot tipus d'iniciatives i aconseguir la plena integració de les persones amb discapacitat en l'àmbit laboral.

Font: 20minutos

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu