sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

7.100 nous llocs de treball per a persones amb discapacitat al 2013

Al nostre país, més de 400.000 persones amb discapacitat tenen una ocupació. Encara que sembli un nombre elevat, el vicepresident de la Fundació ONCE, Alberto Durán, ha destacat aquests dies que aquestes xifres reflecteixen una realitat enganyosa, ja que la taxa d'activitat no arriba al 30%.

Segons Durán, l'objectiu és aconseguir duplicar la xifra de persones amb diversitat funcional amb ocupació. Així que fa una crida a tothom: empreses, persones amb discapacitat, entitats… a lluitar pel treball inclusiu.

Al 2013, els esforços dedicats en aquest camp han donat com resultat la creació de 7.100 noves ocupacions per a persones amb diversitat funcional, gràcies a ONCE, la seva fundació, els convenis Inserta i altres modalitats d'impuls d'ocupació. Per al territori espanyol és una xifra rècord, que supera amb escreix la del 2012 en la qual van aconseguir 5.000 noves ocupacions.

Val la pena dir que, de les 7.100 persones amb ocupació l’any passat, gairebé la meitat (45%) van ser dones, i un 15% dels contractes van ser indefinits.

Endavant amb la contractació de persones amb diversitat funcional!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu