sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

A la carretera, cada segon compta

a la carretaera
Dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa, Válida sin barreras ha ofert als seus treballadors una sessió IMPACTUM, orientada a conscienciar a les persones que en el seu dia a dia van en cotxe, dels perills de la carretera i de les seves tràgiques conseqüències.

La sessió l'ha realitzat el Sr. Josep Roca, una persona com tots nosaltres que, als seus 38 anys i en només 1 segon, va quedar prostrat en una cadira de rodes per a tota la vida per causa d'un accident.

En Josep, ha transmès al nostre equip una visió subjectiva de com en un instant li va canviar la vida i va condicionar també la vida de tota la seva família. De com era la seva vida abans de l'accident, de les seves aficions, inquietuds i somnis. De com és avui la seva realitat. Una sessió emocional, impactant i alhora motivacional, que serveix per recordar-nos que a la carretera hem de posar tota la nostra atenció i deixar de costat totes aquelles distraccions (mòbil, gps, cansament, alcohol...) que poden condemnar-nos a una vida limitada i depenent.

Des de Válida sin barreras volem fer una crida a totes les persones perquè abans de realitzar qualsevol imprudència a la carretera pensin en tot allò que tenen i en tot allò que poden perdre en un segon de distracció.

Per un món sense barreres lliure d'accidents.

Gràcies Josep!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu