sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

A la carretera, cada segon compta

a la carretaera
Dins de la política de Responsabilitat Social Corporativa, Válida sin barreras ha ofert als seus treballadors una sessió IMPACTUM, orientada a conscienciar a les persones que en el seu dia a dia van en cotxe, dels perills de la carretera i de les seves tràgiques conseqüències.

La sessió l'ha realitzat el Sr. Josep Roca, una persona com tots nosaltres que, als seus 38 anys i en només 1 segon, va quedar prostrat en una cadira de rodes per a tota la vida per causa d'un accident.

En Josep, ha transmès al nostre equip una visió subjectiva de com en un instant li va canviar la vida i va condicionar també la vida de tota la seva família. De com era la seva vida abans de l'accident, de les seves aficions, inquietuds i somnis. De com és avui la seva realitat. Una sessió emocional, impactant i alhora motivacional, que serveix per recordar-nos que a la carretera hem de posar tota la nostra atenció i deixar de costat totes aquelles distraccions (mòbil, gps, cansament, alcohol...) que poden condemnar-nos a una vida limitada i depenent.

Des de Válida sin barreras volem fer una crida a totes les persones perquè abans de realitzar qualsevol imprudència a la carretera pensin en tot allò que tenen i en tot allò que poden perdre en un segon de distracció.

Per un món sense barreres lliure d'accidents.

Gràcies Josep!

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu