sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

A pel I Màster Nacional de Pàdel

Master universitario en accesibilidad

Si fa uns dies us explicàvem qui era Luis Peinado, avui tenim una primícia que fascinarà a totes aquelles persones que seguim les seves aventures i gaudim amb el seu esperit de superació personal en l'esport. I és que aquest cap de setmana Sevilla acollirà el I Màster Nacional de Pàdel en cadira de rodes. Com no podia ser menys Válida sin barreras participarà en el torneig de la mà de Luis Peinado, el millor jugador de València de pàdel adaptat.
 
Per a aquelles persones que desconeixen com funciona aquest tipus de competición, en Luis ens posa al dia:

En el Màster només hi poden particpar els millors, concretament els 14 primers classificats del Rànquing APS + 2 convidats. El sistema de joc es basa en un quadre de 8 parelles, que disputaran cada partit a tres sets sota el reglament i la normativa internacional de pàdel, amb l'afegit de les adaptacions contemplades en la Normativa APS (Associació de Pádel el Silla).

Com viu en Luis aquest tipus de torneig sabent que està entre els millors? Ens ho explica a continuación:

“Què dir de l'il·lusionat que estic amb aquest torneig. És la primera vegada que s'organitza un Màster i estic dins del rànquing per poder gaudir-ho, llàstima que no el pugui competir amb la meva parella de joc habitual, que es va quedar a les portes de poder participar donat que tenia menys punts que jo. Sé molt bé que faria molt millor pádel en competició al seu costat perquè estic habituat a jugar colze amb colze i això es nota a la pista”.

Luis, t’enviem una abraçada enorme i desitgem que gaudeixis al màxim d'aquesta experiència al més alt nivell, on et mereixes estar pel teu lliurament, esforç i esperit de superació.

Per una vida sense barreres!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu