sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

¡A per una compra accessible!

El recent inaugurat Supermercat Covirán a Granada treballa per convertir-se en el primer supermercat universalment accessible a nivell nacional. Fa uns dies, 15 experts en accessibilitat, entre els que hi trobem membres del “Consell d’Experts d’Atenció a la Diversitat d’Usuari i de la Ciutat Accessible, van realitzar una jornada de “compra misteriosa”, és a dir, una acció de compra ordinària no preparada al Supermercat Covirán La Ilusión per tal de valorar la implementació de les seves actuacions en matèria d’accessibilitat.

Els experts en accessibilitat universal, usabilitat i disseny per a tots van validar i confirmar les bones pràctiques aplicades fins el moment i també van detectar punts dèbils o possibles millores per garantir un òptim servei al client amb discapacitat física, mobilitat reduïda, sensorial i/o intel·lectual.

Des de 2012, la firma té com a objectiu apostar per l’accessibilitat perquè els clients amb diversitat funcional puguin realitzar de manera fàcil i còmoda un acte tan quotidià com és anar a comprar.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu