sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Notícies

informació al dia

A punt per al primer restaurant d'alta cuina atès per persones amb discapacitat

Restaruant d'alta cuina i sense barreres a Univers Santi - Jerez

Ja està gairebé tot llest per a una nova experiència culinària d'alt nivell. Es tracta del restaurant “Univers Santi”, el primer restaurant d'alta cuina en el qual tota la seva plantilla estarà integrada per persones amb discapacitat. Es van seleccionar a 45 candidats, 15 d'ells tenen discapacitat intel·lectual i la resta, 30, un altre tipus de diversitat funcional.

Tots els treballadors s'estan formant actualment en alta cuina, en uns cursos finançats i impartits per Fundació ONCE.

El nom, “Univers Santi”, té el seu origen en el nom de la fundació promotora (Univers Accessible) i en Santi Santamaría, cuiner català que va morir fa cinc anys i amb qui els impulsors tenien molta relació i compartien el seu amor per la cuina de producte.

El restaurant s'inaugura al setembre i se situa en ple cor de Jerez, en la Finca “El Altillo”. Podrem escollir entre tres menús d'alta cuina diferents, a un preu molt més assequible que els menús d'alta cuina en restaurants habituals, ja que són una entitat sense ànim de lucre. Per exemple, el menú més alt, format per dotze plats, costarà la meitat del que cobra un restaurant d'alta cuina.

El producte que ofereixen està basat en les receptes més conegudes de Santi Santamaría i els seus deixebles. El xef del projecte és Óscar Velasco, amb dos estrelles Michelin. També col·laboren de manera desinteressada Juan Mari Arzak, Martín Berasategi, els germans Roca, els germans Torres,…

Ja tenim ganes de provar alguns dels menús de l'alta cuina sense barreres.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu